Romana   English

Contacteaza-ne acum!   sigla telefon   0264.431.875    sigla telefon   0726.140.714    sigla fax   0264.431.824

 
Log in    |    Creeaza-ti cont
logo gpo

Despre noi

Compania noastra functioneaza pe piata de peste 8 ani, avand o vasta experienta in domeniul pregatirii lucrarilor pentru tipar offset, tipar flexo, tipar digital, selectie de culoare.
Obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului.

GPO Graphics este o companie tanara si dinamica cu o experienta de 8 ani in domeniul pregatirii lucrarilor pentru tipar, a carei activitate se desfasoara in 3 puncte de lucru: Cluj, Bucuresti si Oradea.


Domeniu de activitate

Suntem specializati in servicii de:


Obiective

Dorim sa fim un partener de incredere pentru clientii nostrii. Pentru indeplinirea acestui scop utilizam toate resursele de care dispunem pentru obtinerea unui produs de calitate, optimizand raportul calitate pret.


Recomandare

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim responsabili. Acordam atentie fiecarui element si tratam cu seriozitate problemele aparute.


Valori

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea produselor.

Calitate: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le detinem.

Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acesta. De aceea, stimulam initiativa si cautam caile potrivite in solutionarea problemelor ivite.

Copyright 2013, GPO Graphics