Romana   English

Contacteaza-ne acum!   sigla telefon   0264.431.875    sigla telefon   0726.140.714    sigla fax   0264.431.824

 
Log in    |    Creeaza-ti cont
logo gpo
Termeni si conditii de utilizare

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului GPO.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.


2. Folosirea acestui website. Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. GPO.ro este o colectie de date despre serviciile tipografice si de tehnoredactare de care dispune GPO Graphics SRL.


3. Pentru ca GPO Graphics SRL sa poata garanta permisiunea de utilizare website-ului GPO.ro, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
- NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
- NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, OPERAREA E PERMISA DOAR IN ZONELE SI LIMITELE PRESTABILITE.
- NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT AFECTA CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc). - VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.


In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.


4. Drepturile de proprietate intelectuale. Informatia continuta pe acest website-ului va este oferit spre folosinta gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica GPO Graphics SRL. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
GPO Graphics SRL isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.


5. Limitarea raspunderii. GPO Graphics SRL nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.


6. Acceptarea termenilor si conditiilor. Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.


7. Politica de confidentialitate. Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale. GPO Graphics SRL nu va folosi aceste informatii decat in scop personal si nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Copyright 2013, GPO Graphics